Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Nisan 2022, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz CHP Belde binası açıldı

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Evresekiz Belde Başkanlığı’nın yenilenen binası geçtiğimiz Pazar günü saat 13.00.’te açıldı.
Evrensekiz CHP Belde binası açıldı  

Açılışta CHP Evresensekiz’de adeta gövde gösterisi yaptı.

CHP Evresekiz Belde Başkanı Recep Kocamış, MHP’den CHP’de yoğun bir kalabalıkla geçen Birol Özbay ve  CHP Evrensekiz Belde Başkanlığı misafirlerle yakından ilgilendi.

Evrensekiz Belde Başkanlığı’nın açılışına CHP Kırklareli Milletvekilleri Turabi Kayan, Vecdi  Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer,  Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu,  CHP Lüleburgaz İlçe Genel Meclis Üyeleri , Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri, CHP’nin Kırklareli genelinde bulunan ilçe ve belde yönetimleri,  CHP’li İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile partililer katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda bir konuşma yapan CHP Kırklareli İl Başkanı  Alaaddin Güncer, “Başta  Evrensekiz Beldemiz olmak üzere Türkiye genelinde partimize yoğun bir ilgili var. Bu ilginin ilk seçinde sandığa yansıyacağına inanıyorum” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’da ; “Bugün Türkiye genelinde  3 milyondan fazla vatandaşın elektriği kesik. Bunun sorumlusu AKP iktidarıdır. İlk seçimlerde bunları gönderiyoruz” dedi.

Açılışın ardından CHP’li vekiller vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek