Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 23 Nisan 2022, Cumartesi 08:45 tarihinde eklendi. 288 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli, “Fark yaratmaya devam edeceğiz”

Sosyal Demokrasi Derneği’nin (SDD) Ankara’da düzenlediği “Yerel Yönetim Çalıştayı’na” “Fark Yaratan İlçe Belediyeleri” arasında gösterilerek konuşmacı olarak davet edilen Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Hizmetlerimizi geliştirmeye ve fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gerenli, “Fark yaratmaya devam edeceğiz”  

 

 Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Sosyal Demokrasi Derneği’nin Ankara’da “Fark Yaratanlar” başlığı altında gerçekleştirilen “Yerel Yönetim Çalıştayı’na” katıldı. Çalıştayda CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kent konseyi üyeleri ve akademisyenler katıldı. 

“NASIL FARK YARATTIKLARINI ANLATTILAR”

 Çalıştayda Başkan Dr. Murat Gerenli “stratejik planlama”, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın “kırsal kalkınma”, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt “tarimi koruma ve modern sanatlar müzesi”, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengen “kırsal kalkınma”, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Cervatoğlu “katılımcılık”, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe “belediyecilikte genç bakış başlıklarında sunumlar yaptı.

 FARK YARATMAYA DEVAM!

 Başkan Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi’nin güçlü mali yapısı ve sürdürülebilir politikalarının en büyük kaynağı olan doğru stratejik planlama üzerine “stratejik planlama” başlıklı sunum yaptı. Sunum sonrası açıklama yapan Başkan Gerenli, “Sosyal Demokrasi Derneği'nin Ankara'da düzenlediği ve konuşmacı olarak davet edildiğimiz Yerel Yönetimler Çalıştayı'na  katıldık. Birbirinden değerli katılımcılarla deneyimlerimizi, görüşlerimizi ve uygulamalarımızı paylaştık. Hizmetlerimizi geliştirmeye ve fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkanların gerçekleştirdiği sunumların ardından ise aile fotoğrafı çekildi. 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek