KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 22 Nisan 2022, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 2276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi'nde Öğrenci ve Öğretmene Edebiyat Ödülü

Güncel Sanatlar Dergisi'nin Türkiye genelinde gerçekleştirilen 12. Kaygusız Abdal şiir ve öykü yarışmasında dereceye giren Lüleburgaz Lisesi öğretmen ve öğrencisi ödül aldı.
Lüleburgaz Lisesi'nde Öğrenci ve Öğretmene Edebiyat  Ödülü  

Alanya merkezli Güncel Sanatlar Dergisi'nin geleneksel olarak Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 12. Kaygusız Abdal şiir ve öykü yarışmasında Lüleburgaz Lisesi görsel sanatlar öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek ve edebiyat öğretmeni Ertuğrul Erol'un öğrencisi İpek Zeynep Arıcan ödül aldı.  

Lüleburgaz Lisesi Kütüphanecilik Kulübü'nün düzenlenmiş olduğu Lüleburgaz Lisesi Öğrencileri Yazarlarla Buluşuyor etkinlikleri kapsamında Güncel Sanat Dergisi imtiyaz sahibi ve Baygenç Yayınları sahibi eğitimci-yazar Arslan BAYIR Lüleburgaz Lisesi'ne davet edildi. Arslan Bayır kurucusu olduğu Güncel Sanatlar dergisinin 12. Kaygusuz Abdal şiir ve öykü yarışmasında Türkiye genelinde dereceye giren okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek  “Bir Kedi ve Bir Adam” öyküsüyle Kaygusuz Abdal 12. Öykü ve Şiir Yarışması’nda

 Alanya Kale Ödülü’ne layık görülmüş olup;  12. sınıf öğrencisi İpek Zeynep Arıcan ise  "Yıldızlı Gökyüzü" şiiri ile 12. Kaygusuz Abdal Öykü ve Şiir Yarışması'nda Jüri Özel ödülüne layık görüldü.

Programın açılış konuşması okulun edebiyat öğretmeni Ertuğrul Erol tarafından gerçekleştirildi. Ödül töreninde   “Bir Kedi ve Bir Adam” öyküsüyle Kaygusuz Abdal 12. Öykü ve Şiir Yarışması’nda Alanya Kale Ödülü alan görsel sanatlar öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek'in plaket ve hediyesi Arslan BAYIR ve Alanya Güncel dergisinin yazarlarından Mercan Civan tarafından; "Yıldızlı Gökyüzü" şiiri ile 12. Kaygusuz Abdal Öykü ve Şiir Yarışması'nda Jüri Özel ödülüne layık görülen 12. sınıf öğrencisi İpek Zeynep Arıcan'ın plaket ve hediyeleri Arslan BAYIR ve okulun edebiyat öğretmeni Ertuğrul Erol tarafından takdim edildi.   Ödül töreninin ardından Eğitimci yazar Arslan Bayır tarafından  "Dergilerin Edebiyata Katkısı ve Okuma Alışkanlığı Kazandırma" konulu seminer verildi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek