Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 20 Nisan 2022, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 2047 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

80. Yıl’da Etwinning Projesi

Lüleburgaz 80. Yıl Ortaokulu İngilizce öğretmeni Esra Duman tarafından yürütülen WEB2 Learn WEB2 Fun (Web 2 araçlarını öğrenmek eğlenceli) Etwinning projesi, Türkiye’den 10 ve İspanya’dan 2 ortağın katılımıyla gerçekleştirildi.
80. Yıl’da Etwinning Projesi  

Proje süresince öğrenciler Canva, Wordwall, Kahoot, Quiziz, Bitmoji, Chatter Pix, Story Jumper, Plotagon, Padlet, Word Cloud gibi çok çeşitli Web2 araçlarının kullanımını öğrenerek bu araçlarla İngilizce dersiyle ilgili etkinlikler hazırladılar.

Öğrenciler avatar hazırlama, avatarlara ses ekleme, e-kitap, animasyon hazırlama seslendirme ve kelime bilgisi pekiştirici çevrimiçi oyunlar hazırlama etkinlikleri geçrekleştirdiler.

Proje sonunda öğrenciler yabancı dil öğrenmeye ve kullanmaya karşı motivasyonları artarken Bilişim Teknolojileri konusunda önemli beceriler kazandılar.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek