İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 29 Mart 2022, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 3695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’li Milletvekili Evrensekiz’den seslendi; “HDP acilen kapatılmalıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Merkezi tarafından ‘İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları kapsamında MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MDK ve MYK üyeleri Kırklareli’ne gelerek Lüleburgaz, Babaeski, Vize, Kofçaz ve Pınarhisar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştular. Ayrıca Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesinde MHP Belde Teşkilatının açılış törenine de katılan Milletvekili Arzu Erdem, buradan adeta HDP, CHP ve İyi Parti’ye deyim yerindeyse verdi veriştirdi ve “HDP acilen kapatılmalıdır” diyerek nedenini de açıkladı.
MHP’li Milletvekili Evrensekiz’den seslendi; “HDP acilen kapatılmalıdır”  

25 Mart Cuma günü Kırklareli’ne gelen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP MDK Başkanvekili Av. Niyazi Paksoy, MHP MYK Üyesi Derya Bulut, Doç. Dr. Burhan Coşkun ve Ali Uçak Pınarhisar ve Vize ilçelerinde vatandaşlar ile buluşarak esnafı ziyaret ettiler.

26 Mart Cumartesi günü ise Babaeski ve Lüleburgaz’a gelen Vekil Arzu Erdem ve beraberindeki MDK ve MYK üyeleri öncelikle Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz beldesinde MHP Belde Teşkilatının açılışını gerçekleştirdiler.

Açılış öncesi Evrensekiz’de vatandaşlara hitap eden Vekil Arzu Erdem, HDP’ye, CHP’ye ve İyi Partiye yüklenerek; “Hain PKK terör örgütünün meclisteki siyasi uzantısı HDP’dir ve HDP acil olarak kapatılmalıdır. Onların uzantıları olan işbirlikçileri olan başta CHP, sonra İP’e gerekli hesabı vermeliyiz.” dedi.

“LİDERİMİZİN TALİMATI İLE YANINIZDAYIZ”

Milletvekili Arzu Erdem açılış öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında; “Çok kıymetli Kırklarelililer, çok kıymetli Evrensekizliler ben her birinizi liderimizin selamları ile selamlıyorum. Biz dün, bugün ve yarın itibari ile Kırklareli’nin birçok ilçesinde, beldesinde vatan benim, bayrak benim, ezan benim diyen ortak değerlerde buluşan vatanımı böldürmem, bayrağımı indirtmem, ezanımı dindirtmem diyenlerin bir araya geldiği toplantılarda buluşuyoruz. Dertleniyoruz, derdimizi anlatıyoruz, sıkıntıları aydınlatmaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Liderimizin talimatı ile aranızdayız ve geldiğimiz bu toplantılarda sizlerle buluşmaktan, sizlerle bir arada olmaktan gururluyuz ve şerefliyiz. İyi ki varsınız, rabbim birliğimizi daim eylesin. Rabbim vatanımıza milletimize zeval vermesin. Rabbim milliyetçi, ülkücü camianın eksikliğini vermesin.” dedi.

“HDP ACİL OLARAK KAPATILMALIDIR”

Erdem, konuşmasının devamında; “2023 seçimlerine doğru giderken ben bir borçla geldim. Bu borç kime? Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e. Bu borç kime? Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beye. Bu borç kime? Liderimiz Devlet Bahçeli Beye. Bu borç kime? Aybüke öğretmenimize. Bu borç kime? Nizamettin öğretmenimize. Bu borç kime? Bedirhan bebeğimize. Bu borç kime? Hainler tarafından şehir edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na. Bu borç otobüs durağında ekmeğini eline almış evine giden Ahmet amcanın borcu olarak bizim sırtımızda. Niye o amcanın borcu olarak sırtımızda? Çünkü o Ankara’daki otobüs durağına hain PKK’lı canlı bomba tarafından saldırı gerçekleştirildi ve orada Ahmet amca hayatını kaybetti. Dershaneden çıkan kardeşimiz hayatını kaybetti. Bunu yapan kim? Hain PKK terör örgütü. Hain PKK terör örgütünün meclisteki siyasi uzantısı HDP’dir ve HDP acil olarak kapatılmalıdır.” dedi.

“O ŞEREFSİZİN LEŞİNİ KALDIRMAYA GİDEN HDP’li MİLLETVEKİLLERİ VAR”

Erdem konuşmasının sonuna doğru ise; “Genel Başkanımızın işaret ettiği bu nokta belki de en kritik meselelerden bir tanesi. HDP ve işbirlikçileri 6 benzemez bir araya gelmiş, eteklerinin altına HDP’yi saklamışlar, Türk Milletini aldatmaya, kandırmaya çalışıyorlar ama buna Kırklareli başta olmak üzere burada bulunan hiçbir kardeşim, hiçbir abim hiçbir bacım hiçbir anam müsaade etmeyecektir. Çünkü neden biliyor musunuz? PKK’nın da HDP’nin de elinde biraz önce saydığım ve bizim şehitlerimize borcumuz var dediğim o yiğitlerin o kahramanların ağzı süt kokan evlatlarımıza borcumuzdan dolayı biz onlara her türlü hesabı sormalıyız ve bu anlamda onların uzantıları olan işbirlikçileri olan başta CHP, sonra İP’e gerekli hesabı vermeliyiz. İki soru soracağım sadece. Otobüs durağında PKK’nın canlı bombası olarak oradaki insanları katleden o şerefsizin leşini kaldırmaya giden HDP’li milletvekilleri var. HDP kapatılmamalıdır diyen bir CHP var. Tekrardan size soruyorum bu CHP’ye buradan oy çıkar mı? Peki bunları destekleyen ve HDP’nin başında Selahattin Demirtaş denen terörist varken ‘Bunu cezaevinden çıktığı zaman benim evime geldiğinde kahvaltıya alırım.’ diyen İP’in genel başkanı Meral Akşener’e oy çıkar mı buradan? Çıkmaz. O Sebeple ben hepinizden rica ediyorum teröre, teröristlere destek verenlere bu anlamda vatanı böldürmeye çalışanlara, bayrağı indirtmeye çalışanlara, ezanı dindirtmeye çalışanlara, en büyük tokadı siz sandıkta verin. Oyumuzu kullanmamazlık etmeyelim. Kırgın olabiliriz, kızgın olabiliriz, bazı şeyler hoşumuza gitmiyor olabilir, sorunlar var mıdır? Vardır ama Allah’ın izni ile Türk Milleti feraseti ile bunların üstesinden gelecek. Biz bunları aşarız. Biz neleri aşmadık.” diyerek Evrensekiz Belde Teşkilatını binasının açılışını coşkulu kalabalık ile gerçekleştirdi.

Açılış sonrası Evrensekiz’ de bulunan iş yerlerini ziyaret eden Vekil Arzu Erdem burada vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbetler etti. Ardından Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant ile de bir araya gelen Erdem, Belediye Başkanının Makamında Başkan Nalbant ile kısa süreli sohbet etti.

Ardından Lüleburgaz’daki programa katılmak üzere Evrenkiz’den saat 18.00 sıralarında ayrıldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek