Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 04 Mart 2013, Pazartesi 11:22 tarihinde eklendi. 1371 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Alişan'a duacı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Kırklarelispor, kendi sahasında Gaziosmanpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
Kırklareli Alişan'a duacı  

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda ilk kez mücadele eden Kırklarelispor, kaleci Alişan’ın adeta devleştiği maçtan 3 puanla ayrılarak play-off yolunda büyük avantaj elde etti.

Maçtan dakikalar
29. dakikada sağdan kullanılan korner vuruşuna iyi yükselen Ethem kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. 0-1
38. dakikada Enis’in ortasında Lokman topa iyi vurdu ama kaleci Fatih topu çıkarttı. Boşta kalan topa sert ve düzgün vuran Seydihan takımına beraberliği getirdi. 1-1
71. dakikada Hakan’ın sağdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Fatih topu yumrukladı. Ceza sahası yayı içinde topla buluşan Murat’ın sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-1

Kırklarelispor kalecisi Alişan 4 net gol pozisyonunda kalesini gole kapattı. Kırklarelispor ise ilk atağında golü buldu. Müthiş bir mücadelenin sahne olduğu karşılaşmada Gaziosmanpaşa üstün bir oyun sergiledi. Yeşil-beyazlı takım aldığı bu galibiyet ile puanını 35’e çıkartarak 5’inci sıraya yükseldi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek