Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 12 Mart 2022, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 540 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Masa tenisinde Lüleburgaz’ın gururu oldu

Kocaeli’dekiTürkiye Gençler Şampiyonası’nda ve Kırşehir’deki Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Elif Naz Dinçer’e teşekkür plaketi sunan Başkan Gerenli, “Bizleri gururlandıran Elif Naz Dinçer’e başarılarının devamını dilerim” dedi.
Masa tenisinde Lüleburgaz’ın gururu oldu  

Lüleburgaz Traker Spor Kulübü oyuncusu Elif Naz Dinçer, Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Gençler Şampiyonası’nda ve Kırşehir’de gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü oldu. Lüleburgaz’ı büyük bir gururla temsil eden Dinçer, ortaya koyduğu başarısının ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti. Ziyarette kulüp başkanı Birsel Çamalan, antrenörü Erman Duran ve kulüp yöneticisi Ayvaz Yalçın yer aldı.

“SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ” 

Elif Naz Dinçer’i kapıda karşılayan Başkan Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi’nin sporun ve sporcunun yanında olduğunu söyleyerek, “Biz bu dünyayı sizden emanet aldık. Size teslim edeceğiz bu kenti. Sizlerin başarısıyla çok mutlu oluyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz” dedi. Başkan Gerenli daha sonra Elif Naz Dinçer’e, Lüleburgaz halkı adına teşekkür plaketi sundu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek