Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 07 Mart 2022, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 476 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan, Turgutbey Köprüsünü sordu

Kırklareli CHP Milletvekili Türabi Kayan, Tarım ve Orman Bakanı'na Turgutbey Köprüsünün akıbetini sordu.
Turabi Kayan,  Turgutbey Köprüsünü sordu  

Milletvekili Kayan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye; “Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı, Turgutbey köyü ile Sakızköy arasında bulunan ve şiddetli yağışlar sonrası yıkılan köprünün akıbeti ne olacak?” dedi.

 Vekil Kayan, konuşmasının devamında; “Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı; Turgutbey köyü ile Sakızköy arasında bulunan köprü, yaklaşık iki yıl önce yaşanan şiddetli yağışlar sonucu yıkılmıştır. Yetkililerin gerekli tüm başvurularına rağmen hala müspet bir adım atılmamıştır. Yıkılan köprünün bulunduğu mevkide birçok yerleşim yerinin olması ve yıkılan bu köprünün yoğun bir şekilde kullanılıyor olması büyük sıkıntılar yaşanmasına sebebiyet vermektedir. Bakanlık olarak yukarıda bahsetmiş olduğumuz sorunu çözmek adına müspet bir adım atacak mısınız? İki yıldır bu sorunun çözülmesi adına hiçbir adım atılmamasının sebepleri nelerdir?” diyerek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye soru önergesi verdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek