Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 03 Mart 2022, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 1171 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Baharın gelişini marteniçkayla karşıladılar

Lüleburgaz’da 7’den 70’e çok sayıda vatandaş baharın gelişini baharın gelişini marteniçka geleneğiyle karşıladı. Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte yer alan vatandaşlar kendi marteniçkalarını yaparken etkinliğe katılan Başkan Gerenli, “Baharın dünyamıza huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.
Baharın gelişini marteniçkayla karşıladılar  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü baharın gelişini Erol Özgür Parkı’nda düzenlediği marteniçka atölyesiyle karşıladı. Genci yaşlısı, çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte marteniçkalar barış ve umut temasıyla bileklere takıldı. Güzel görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Lüleburgaz Belediyesi Meclis Üyeleri de yer aldı. 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek