Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 01 Mart 2022, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 3621 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Evrensekiz’de gövde gösterisi yaptı!

CHP Evrensekiz Belde yönetimi tarafından, 120 kişilik ekibiyle MHP’den CHP’ye yeni katılım sağlayan Birol Özbay ile eski üyeler arasında kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya yaklaşık 200 kişi katılım gösterirken birçok siyasi isimde kahvaltıda yer aldı. Öte yandan Birol Özbay; “Evrensekiz’de geliyor gelmekte olan” diyerek “Evrensekiz’de CHP’yi tekrardan iktidar yapacağız” dedi.
CHP Evrensekiz’de gövde gösterisi yaptı!  

Kahvaltı, 27 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesinde bulunan Baraj Restaurantta düzenlendi.

Kahvaltıya, Kırklareli CHP Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, TPAO Müdürü Volkan Karaağaç, Evrensekiz CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Esat Duymuş, Salih Ergün ve Ahmet Açıkgöz, Evrensekiz CHP’li Eski Belediye Başkanı Hüseyin Nalbant, CHP Eski Belde Başkanları Abdürrahim Akyıldız, Nuri Demirel ve Nazif Özbay, 1 dönem CHP’den Belediye Başkan Adayı Halis Erkorkmaz ve yeni katılım sağlayan üyeler ile eski üyelerin oluştuğu toplamda 200 kişi katılım gösterdi.

“EVRENSEKİZ’DE CHP’yi TEKRARDAN İKTİDAR YAPACAĞIZ”

Kahvaltıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Evrensekiz Belde Başkanı Recep Kocamış, Birol Özbay ve ekibine CHP’ye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Evrensekiz’de CHP’yi tekrardan iktidar yapmak için elinden geleni yapacaklarını da belirtti.

Belde Başkanı Kocamış’ın konuşmasının ardından MHP’den CHP’ye 120 kişilik ekibiyle yeni katılım sağlayan Birol Özbay’da söz alarak, kahvaltıya katılan yeni ve eski üyelere teşekkür ederek katılım sağlayan tüm davetlilere de teşekkür etti.

“PARTİMİZE KATILIMLAR HALEN DEVAM EDİYOR”

Birol Özbay, konuşmasının devamında ise; “Benle birlikte arkadaşlarım ve gençlerimiz ile beraber toplamda 120 kişi CHP’ye geçiş yaptık. Ben partimin aday adayıyım ve partime, Evrensekiz’e hizmet için CHP’ye geçtim. Partimize katılımlar halen devam ediyor. Yakın zamanda 100’e yakın genç ile birlikte Evrensekiz’de ‘Genç CHP’liler’ ekibini kuracağız. Kadın Kolları çalışmalarımız devam ediyor. Tabi bu kahvaltı yemeği de yanlış anlaşılmasın eski ve yeni katılım sağlayan üyelerin kaynaşma yemeğidir. Benimle birlikte CHP’ye geçen tüm arkadaşlarıma ve gençlere teşekkür ediyorum.” dedi.

“EVRENSEKİZ’DE GELİYOR GELMEKTE OLAN”

Birol Özbay konuşmasının sonuna doğru ise; “Ben aday olsam da, başka biride aday olsa Evrensekiz’de geliyor gelmekte olan.” dedi.

Birol Özbay’ın ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’da konuşma gerçekleştirerek Birol Özbay ve ekibine teşekkür etti. Kayan daha sonra ülke gündemi ve Evrensekiz siyaseti ile alakalı kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Kahvaltı saat 11.30 sıralarında toplu bir hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek