Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 19 Şubat 2022, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 638 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den Salko Usta’ya ziyaret!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Salcano Bisiklet’in Yönetim Kurulu Başkanı namıdiğer Salko Usta Salih Akgül’ü ziyaret etti. Ziyarette Lüleburgaz’da gerçekleştirilebilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Gerenli’den Salko Usta’ya ziyaret!  

Başkan Gerenli, Salcano Bisiklet’in Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akgül ile bir araya geldi. Şirketin Arnavutköy’deki merkezinde gerçekleşen samimi görüşmede “bisiklet dostu kent Lüleburgaz” için yapılabilecek çalışma ve iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

“Bisiklet kullanımını yaygınlaştıracağız” 

Ziyaretin sonunda açıklama yapan Başkan Gerenli, “Türkiye’nin yüz akı kurumlarından Salcano Bisiklet’in Yönetim Kurulu Başkanı namıdiğer Salko Usta Sn. Salih Akgül’ü ziyaret ettik. Bisiklet dostu kent Lüleburgaz için gerçekleştirebileceğimiz çalışma ve iş birliklerine ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Çevreci ulaşım aracı olan bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek