Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 11 Şubat 2022, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 716 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor tapusunu aldı

Krıklarelispor, Kırklareli’nin Karahıdr Mahallesi’nde bulunan 39 dönümlük tapusunu aldı.
Kırklarelispor tapusunu aldı  

Kırklareli Valiliği’nde düzenlenen Tapu Törenine  Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklareli il Çevre Müdürü Ersoy Canbek ile birlikte ilgili daire müdürleri katıldı.

Törende Kırklarelispor Kulübü Derneği’ne ait tapu Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’a verildi.

Tapu töreninden sonra açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; Profesyonel liglerde Trakya’nın en üst seviyedeki temsilcisi olan Kırklarelispor’umuza, ilimizde yeni bir arsa kazandırmanın sevinci içerisindeyiz. Bilindiği üzere Kırklarelispor ilimizin yüzakı olmuş, ilimizin adını Türkiye genelinde duyurmayı başarmış ve başarılarıyla güzide bir kulüp haline gelmiştir. Dünyanın en yaygın sporu olan futbol, zaman içerisinde spor olmanın yanı sıra; sosyal, kültürel ve ekonomik bir destek unsuru haline gelmiştir. Kırklareli’mizin de bu sahada yer alması ; ilimiz ve hemşehrilerimizin ekonomik ve sosyal faydaları açısından son derece önemlidir.Bizler de bu durumu göz önüne alarak plan ve çalışmalarımızı yürüttük.Merkez ilçede Karahıdır Mahallesi’nde bulunan39 dönümlük taşınmazın mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlıyken, Kırklarelispor lehine spor tesisleri yapılmak üzere, 2015 tarihinde, bizzat Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, 30 yıllık irtifak hakkı verilmesini sağladık. Hazine taşınmazları üzerinde hak lehtarı irtifak hakkı sahiplerince yatırımın tamamlanmasını müteakip, taşınmazın rayiç bedel üzerinden hak lehtarına doğrudan satışı; Milli Emlak Genel Müdürlüğünce yürütülmektedir.Bu kapsamda, Kırklarelispor Kulübü Derneği tarafından projelendirme çalışmaları sonucunda; çim futbol sahası ile soyunma odası inşa edilip, spor tesisi olarak faaliyete geçen 39 dönüm büyüklüğündeki bu taşınmazın, Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü) tarafından, 4706 sayılı Kanun’un 4-b maddesine göre irtifak hakkı lehtarı Kırklarelispor Kulübü Derneği adına doğrudan satışı gerçekleştirilerek tapuya tescil edilmiştir.39 dönümlük bu arsa, Karahıdır Mahallesi’ni geçtikten 3km sonra Edirne yolu üzerinde bulunmaktadır.Biz Kırklareli’ne aşığız. Durmadan, bıkmadan, yorulmadan ilimiz ve hemşerilerimiz için çalışacağız.Bu güzide hizmetin ilimize kazandırılmasında büyük emeği bulunan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere,Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu’na, Kırklareli Valimiz Sn. Osman Bilgin’de, Milli Emlak Genel Müdürümüz Sn. Tufan Büyükuzun’a, değerli il müdürlerimize, Kırklarelispor Kulübü Başkanımız Sn. Volkan Can’a ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza; Kırklarelili hemşehrilerimiz adına en kalbi duygular ile hürmet, muhabbet ve şükranlarımı sunuyorum.HERŞEY KIRKLARELİ İÇİN!”

Haber; Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek