Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 10 Şubat 2022, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 431 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çorlu Belediyesi’nden Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret!

Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri Lüleburgaz Belediyesi Halk Masası’nda incelemelerde bulundular. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi de ziyaret eden teknik ekip, Çorlu’ya kazandıracakları projelerle ilgili iş birliği mesajı verdi.
Çorlu Belediyesi’nden Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret!  

Geçtiğimiz ay kente kazandıracakları yayalaştırma bölgesi için Lüleburgaz’da incelemelerde bulunan Çorlu Belediyesi, Lüleburgaz’da başarıyla yürütülen Halk Masası sisteminin benzerini Çorlu’da hayata geçirmek için Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Gökhan Kaya Atay,

Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Hakan Öztürk, İbrahim Turgut ve Oktay Çolpan ile birlikte ilgili daire müdürleri de yer aldı.

 

Halk Masasını incelediler

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi alan ekip daha sonra vatandaşın kentle ilgili her türlü öneri, talep ve şikayetin hızlı bir şekilde ilgili müdürlüklere aktarıldığı Halk Masası’nda incelemelerde bulundu. Teknik ekip Halk Masası’nın yanı sıra belediye hizmet binasında bulunan müdürlüklerin işleyişi hakkında Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve ilgili daire müdürlerinden bilgi aldı.

 

Gerenli’den iş birliği mesajı

 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli, sosyal demokrat belediyeler olarak iş birliği içerisinde halk odaklı belediyecilik anlayışında çalışma devam edeceklerini söyleyerek, “Çorlu Belediyemizin çok değerli başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle bir aradaydık. Çorlu ve Lüleburgaz Belediyeleri olarak iş birliği içerisinde, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek