33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Ocak 2022, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 27661 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balkan Evi için bağışlar başlıyor!

Lüleburgaz Belediyesi’nin geçmişle gelecek arasında köprü kuracak önemli projelerinden biri olan Balkan Evi için bağış kabulü başlıyor. Vatandaşlar her Cuma günü mesai saatleri içerisinde Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) bulunan Balkan Evi Proje Ofisi’ne göçmen kültürüne ait eski fotoğraf, vesika, evrak, kıyafet, araç ve gereçleri bağışlayabilecek.
Balkan Evi için bağışlar başlıyor!  

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2022 Göç Yılı kapsamında hayata geçirmeyi planladığı Balkan Evi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kültür İşleri Müdürlüğü bir yandan Balkan kültürünün yaşatıldığı köylere “Envanter” ziyaretleri gerçekleştirirken, vatandaşların bağışları da kabul edilmeye başlanacak.

 BAĞIŞLAR HER CUMA LYKA’YA

 Balkan Evi’ne bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar 28 Ocak 2022 Cuma gününden itibaren her Cuma günü LYKA’da bulunan Balkan Evi Proje Ofisi’ne mesai saatleri içerisinde Balkan kültürüne ait eski fotoğraf, vesika, evrak, kıyafet, araç ve gereçleri bağışlayabilecek. Vatandaşlar Balkan Evi’yle ilgili ayrıntılı bilgi için 0288 417 10 73 numaralı telefon numarasını arayabilecek.

 Haber; Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek