Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Ocak 2022, Salı 09:49 tarihinde eklendi. 497 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ülkü Ocaklarından karne hediyesi!

Lüleburgaz Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, karnesini alıp gelen çocuklara birbirinden farklı hediyeler verdi.
Ülkü Ocaklarından karne hediyesi!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Ülkü Ocakları, İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerinde eğitim görüp karnesinde ‘Takdir’ ve ‘Teşekkür’ belgesi olan öğrencilere Türk kahramanlarının anlatıldığı hikaye kitabı, çizgi roman ve anlayarak hızlı okuma seti dağıttı.

 

Karnesini alıp Ülkü Ocaklarına gelen öğrencilere Lüleburgaz Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Kaan Derya tarafından Türk Kahramanlarının hayat hikayelerini anlatan Çizgi Roman ile hikaye kitapları ve anlayarak hızlı okuma yazılımı olan ODAK 2023 takdim edildi.

 

“GENÇLERİMİZİ OCAĞIMIZA BEKLİYORUZ”

 

Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Kaan Derya gazetemize yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin Türk Gençliğine karne hediyesi olan, anlayarak hızlı okuma yazılımı ODAK 2023'ü, karnesini ocak binamıza getiren gençlerimize hediye ediyoruz. Gençlerimizi Ocağımıza bekliyoruz.” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek