Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Ocak 2022, Pazartesi 09:45 tarihinde eklendi. 548 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli merkezli 3 ilde, kadınları zorla çalıştıran 15 şüpheli yakalandı

Kırklareli merkezli 3 ilde, kadınları zorla çalıştıran 15 şüpheli yakalandı  

Kırklareli merkezli 3 ilde, yabancı uyruklu kadınları mekanlarda zorla çalıştırdığı iddia edilen 15 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri Kırklareli, İstanbul ve Tekirdağ'da yabancı uyruklu kadınların evlerde zorla tutulup bazı mekanlarda çalıştırıldığı bilgisine ulaştı.

Ekipler 3 ilde eş zamanlı düzenlediği operasyonda 15 şüpheliyi yakaladı. Yabancı uyruklu 13 kadın ise gözetim altına alındı.

Şüphelilerin ev, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda tabanca fişeği, bıçak, bilezik, kadınların elde ettiği gelirlerin yazıldığı not defteri, 13 cinsel içerikli obje, 40 gram uyuşturucu, kadınlara ait pasaportlar ve 275 litre kaçak içki ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek