Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Ocak 2022, Pazartesi 09:42 tarihinde eklendi. 607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz polisi Yalova’da operasyon düzenledi!

-Sahte polisi gerçek polis yakaladı
Lüleburgaz polisi Yalova’da operasyon düzenledi!  

 Haber; Uğurcan KARAOĞLU


 

Lüleburgaz’da telefonla aradıkları M.S.’yi FETÖ bahanesiyle toplamda 440 bin lira dolandırdıkları iddia edilen şüphelilerden C.E. İstanbul’da, H.İ.A.’da Yalova’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği’nin Yalova’ya kadar uzanan sıkı takibiyle yakalanan şüphelilerden H.İ.A. tutuklandı.

 

Lüleburgaz’da yaşayan M.S.’yi telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan şüpheliler, bir FETÖ soruşturması yürütüldüğünü bahane ederek M.S.’den evde bulunan parayı banka hesabına yatırmasını istedi. Paniğe kapılan M.S., evinde bulunan 90 bin TL’yi kendisine verilen C.E. isimli kişiye ait banka hesabına gönderdi.

 

ELDEN ZİYNET EŞYALARINI DA VERDİ

 

Daha sonra M.S.’yi yeniden arayan şüpheli evde bulunan ziynet eşyalarını da evin kapısına gelecek kişiye teslim etmesini istedi.

 

Kapıya gelerek kendisini polis olarak tanıtan H.İ.A.’ya da toplamda 350 bin Lira değerindeki ziynet eşyasını da verdi.

 

M.S. daha sonra dolandırıldığını anlayarak sonunda polise şikâyetçi oldu.

 

BİRİ YALOVA’DA DİĞERİ İSTANBUL’DA ÇIKTI

 

M.S.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin peşine düşerek detaylı inceleme yaptı.

 

Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği ekipleri, M.S.’nin parayı gönderdiği hesabın sahibinin C.E. olduğunu ve İstanbul Çekmeköy’de ikamet ettiğini, ziynet eşyalarını kapıdan şüpheli H.İ.A.’nın da Yalova’da bir otelde olduğunu tespit etti.

 

H.İ.A. OTELDE YAKALANDI

 

İstanbul’daki C.E. Çekmeköy’de gözaltına alınırken, İ.H.A. da Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde Kırklareli Asayiş Şube Müdürlüğü ve Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Yalova’nın Altınova İlçesinin Çavuşciftliği köyündeki bir otelde yakalandı.

 

1 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.E. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. İ.H.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek