Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 21 Ocak 2022, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 490 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin tekrar Lüleburgaz’da

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz’a gelerek sel felaketi yaşanan bölgeyi tekrardan inceledi ve selde etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi. Afet bölgesinden ayrılan Vali Bilgin, daha sonra Altıyol mevkiinde bulunan Müzisyenler Derneğine, ardından da Biz Bize Yeteriz Derneğine ziyaretlerde bulundu. Vali Bilgin burada gerçekleştirdiği ziyaretlerde Roman vatandaşların sıkıntılarını da tek tek dinledi.
Vali Bilgin tekrar  Lüleburgaz’da Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Vali Osman Bilgin 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 16.00’da Lüleburgaz’a gelerek Yıldırım Mahallesi Küme evler mevkiinde 28 Aralık 2021 Salı günü yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarla tekrardan bir araya geldi ve son durumları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca Vali Bilgin sel felaketinde olduğu gibi sorunları halen devam eden vatandaşların sorunlarını hızlıca çözüm önerisi belirleyerek giderdi.

 

ROMAN VATANDAŞLARA KÖMÜR YARDIMI YAPILACAK

 

Afet bölgesinden ayrılan Vali Bilgin saat 17.00 sıralarında Altıyol mevkiinde bulunan Müzisyenler Derneğine uğrayarak hem dernek yöneticileri ile hem de roman vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Roman vatandaşlar ağırlıklı olarak Vali’ye kömür sıkıntılarının olduğunu belirtti. Vali Bilgin tek tek sıkıntıları dinledikten sonra kömür yardımının yapılacağını belirtti.

 

BİZ BİZE YETERİZ DERNEĞİ’NİN YERİ YENİLENECEK

 

Müzisyenler Derneğinden ayrılan Vali Bilgin Gündoğu Mahallesi Öğükler Sokakta bulunan durumu olmayan, yatalak ve  kovid hastası vatandaşlara ücretsiz yemek dağıtan, gıda ve giyecek yardımı yapan Biz Bize Yeteriz Derneği’ne geçti.

 

Dernek Başkanı Emin Sanpur ve yöneticileri ile bir araya gelen Vali Bilgin, Derneğin hemen karşısında bulunan yeni geçilecek yerini de ziyaret etti.

 

Derneğin yeni yerini inceleyen Vali Bilgin, Valilik tarafından buranın yenileneceğini, yeni mutfak oluşturularak çeşitli mutfak malzemelerinin alınacağını, duvarların boyanıp, zemininde fayans ile kaplanacağını belirterek vatandaşların hijyenik bir yerde yemeklerin yapılması için uygun koşulların karşılanacağını belirtti.

 

Yapmış oldukları faaliyetler için derneğe teşekkür eden Vali Bilgin, daha sonra yemek dağıtma işleminin bitmesinin ardından vatandaşlar ile birlikte yemek duasına katılarak Lüleburgaz’dan saat 18.00 sıralarında ayrıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek