Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Ocak 2022, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 716 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SOSYAL MEDYA BU HABERLE ÇALKALANDI

“LÜLEBURGAZ BELEDİYESİNDEN AK PARTİLİ VEKİLE SIKI TAKİP”
SOSYAL MEDYA BU HABERLE ÇALKALANDI  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin yönettiği  Lüleburgaz Belediyesi’nin  AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz sevgisi sosyal medyada gündem oldu.

Uzun süredir bir sosyal paylaşım sitesinde habercilik yapan (Lüleburgazlife39) isimli sosyal medya hesabı; Lüleburgaz Belediyesi’nin  sosyal medyada sadece 5 kişi ve kurumu takip ettiğini belgelerle duyurdu.

Bu kişi ve kurumların isimleri ise görenleri şaşırtırken sosyal medyada da gündem oldu.

Lüleburgaz Belediyesi’nin takip ettiği kişi ve kurumlar şöyle;

Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli,  Türkiye Yüzme Federasyonu,  Bulgaristan Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis ve Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi.

Sosyal Medyada haberin yayınlamasının ardından çok sayıda okuyucunun yorumlarına sebep oldu. Haber ile ilgili yorum yapan çok sayıda vatandaşımız;CHP’li Lüleburgaz Belediye Yönetimi’nin, kendi partisinin Milletvekilleri olan Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu’yu takip etmeyip, AK Parti Kırklareli Milletvekili  Selahattin Minsolmaz’ı takip etmesini şaşkınlıkla karşıladı. Bazı yorumlarda, bu konunun çok önemli bir detay olduğunu belirtilirken, bu sayfanın Sn. Gerenli’nin bilgisi dahilinde olup olmadığını merak edildi. Yorumcular; “Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarını yöneten kişinin bunu Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gereli’nin isteği ve bilgisi dahilinde yapıyorlarsa gerçekten kötü bir durum. Şayet bilgisi dahilinde olmadan yapıyorlarsa daha da kötü. O zaman Lüleburgaz Belediyesi’nde başkanın haberi olmadan neler yapılıyor Allah bilir.” Yorumlarını yaptılar.

Murat Mahir ALTAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek