Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Ocak 2022, Pazartesi 09:51 tarihinde eklendi. 418 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’da Kooperatif ve Odalara ziyaret

CHP Lüleburgaz 2015-2017 dönemleri ilçe Başkanı Özgür Kaya, son bir buçuk yıl içinde hem CHP Lüleburgaz Kadın Kolları tarafından hem de Lüleburgaz Belediye Başkanı. Dr. Murat Gerenli tarafından 2 kez disipline sevk edilmişti.
Özgür Kaya’da Kooperatif ve Odalara ziyaret  

Her iki disiplin olayında da CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu Özgür Kaya’nın disipline verilmesine karşı çıkmış ve Özgür Kaya partiye geri dönmüştü.

Özgür Kaya’yı disipline veren ve verdirenler kara kara “Ne olacak şimdi?” diye düşünürken O’da sahaya inip ziyaretlerine başladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya sırası ile Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, Lüleburgaz Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, Lüleburgaz Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Yılmaz Özeltin ve Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç’i ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Özgür Kaya’ya ekibinden Petrol İş Sendikası’nın önceki dönem Genel Mali Sekreteri ve  Trakya Şubesi eski Başkanı  Turgut Düşova, Petrol İş Sendikası  Trakya Şubesi eski İdari Sekreteri Ümit Ormancı, Kristal İş Sendikası’nın eski Genel Merkez Yöneticilerinden Hasan Bilgiç, CHP önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Kaya ve CHP Lüleburgaz eski İlçe Yöneticilerinden  Hüseyin Ulusoy da eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerde genel ve yerel gündem değerlendirmesi yapıldı.

Ziyaretlerin ardından gazetemize açıklamada bulunan Özgür Kaya, “Partimizde kendini düşünen kişilerden kaynaklı üzücü durumlar yaşansa da Genel Merkezimiz buna müsaade etmedi. Şimdi partimiz iktidara taşıma zamanı. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Murat Mahir ALTAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek