Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Ocak 2022, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 286 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gazeteci Belediye Meclis Üyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün kutladı

CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Gazeteci Ertan Bayer, mecliste ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü hatırlatarak tüm gazetecilerin gününü kutladı. Daha sonra Belediye Başkanı Murat Gerenli’de; “Bende dürüst, doğru, tarafız haber yapan gazetecilerin gününü kutluyorum” dedi.
Gazeteci Belediye Meclis Üyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün kutladı  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA)  6 Ocak 2022  Perşembe günü saat 18.00’da yapılan Belediye Meclis Toplantısında, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gazeteci Ertan Bayer söz alarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü hatırlattı ve meclisi o anda takip eden iki gazetecinin ve diğer tüm gazetecilerin gününü kutladı.

 

“DOĞRU, TARAFSIZ HABER YAPAN”

 

Ertan Bayer’in gazeteciler gününü hatırlatıp kutlamasının ardından Başkan Murat Gerenli’de; “Bende 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde doğru, tarafsız haber yapan ve halkın gerçek bilgi alma hakkını savunup bunu sunan yerelde ve genelde bütün gazetecilerin gününü kutluyorum.” dedi.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek