Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 05 Ocak 2022, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tamer Ermut’tan Ömer Aydın’a tepki!

Lüleburgaz’da gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında CHP Meclis Üyesi Tamer Ermut, AK Parti Meclis Üyesi Ömer Aydın’ın Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin oyun havası oynadığı video görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşıp eleştirdiği için sert sözlerle tepki gösterdi. Ermut; “O göbek attı dediğiniz insanlar 72 saat vardiya usulü görev almış insanlar.” dedi.
Tamer Ermut’tan Ömer Aydın’a tepki!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademinde(LYKA) 3 Ocak 2022 Pazartesi ı günü saat 18.00’de gerçekleştirilen Belediye Meclisinde tekrardan hararetli tartışmalar yaşandı.

 

CHP Grup Başkanı Tamer Ermut, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın’ı sert sözlerle eleştirerek; “O göbek attı dediğiniz insanlar 72 saat vardiya usulü görev almış insanlar. Bu insanların mücadelesini konuşmayacaksınız, o görüntüyü toplumun kucağına bırakacaksınız ve kaçacaksınız, öyle yağma yok kusura bakmayın" dedi.

 

“DSİ’YE YAPMIŞ OLDUĞU MÜRACAATLAR BELGELERİYLE ORTADADIR.”

 

Mecliste söz alan Tamer Ermut; “Rabbim inşallah böyle bir acıyı bir kez daha şehrimize yaşatmasın. Valimize, kaymakamımıza, çeşitli kurumlarımıza, sağlık ekiplerimize, UMKE ve AFAD gibi kurumlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” diyerek sözlerine başladı.

 

Ermut, konuşmasının devamında; “Lüleburgaz Belediyesi bölgeden gelen bir takım sıkıntılara istinaden anında olay bölgesine intikal etmiş ve bu işin en başında hareket etmiş bir kurumdur. Bu kurumun bir devlet kurumu olduğu asla göz ardı edilmemelidir. Bir takım paylaşımlarda Lüleburgaz Belediyesi’nin adını görememek şahsımı üzmüştür. Kaldı ki bu felaketin aşamaları var, bu nasıl gerçekleşti, nasıl bu hale geldi konusunda sürekli bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Ben bunun kimin görevi olduğu net olan bir şeyi tartışmaya bile gerek görmem. Bu görevin kimin olduğu yasalarla sınırlandırılmıştır. Kurumumuzun DSİ’ye yapmış olduğu müracaatlar belgeleriyle ortadadır. Maalesef bir takım sonuçlar alınamadı ve bu felakete bir davetiye çıkartıldı. Asıl övünülmesi gereken şey şuydu, biz bu önlemleri alacaktık ve böyle bir olaya mahal vermeyecektik. İşte o zaman övünecektik. Şahsen bölgeye gittim ve problemleri yerinde görme şansına sahip oldum. Çok küçük bir sıkıntının o bölgeye yaşattığı zararı gördüğünüz zaman gerçekten içiniz acıyacak. Orada şu anda bir takım harcamalar yapıldı, yardımlar yapılıyor, bunların hepsine baktığınız zaman belki çok küçük miktarlarla oraya bir ıslah çalışması yapışlaydı bu noktaya gelmeyebilirdi. Maalesef çok daha pahalıya mal oldu” dedi.

 

“ÖYLE YAĞMA YOK KUSURA BAKMAYIN”

 

Tamer Ermut; "Hepimiz bu meclisin birer parçasıyız. Bu meclis salonunda ya da klavye başında yapmış olduğun bir takım bizce kaba tarzda üslubunuzu kabul etmemiz söz konusu değildir. Felaketler sükut gerektirir dediniz, felaketler sükut gerektirmeden önce önlemler alınması noktasında ben hiçbir yorumunuzu, hiçbir teknik açıklamanızı görmedim. Ama eleştirme noktasında hep en ön safhadasınız. Artık insanları ötekileştirmenizden, insanları siyasi malzeme konusu yapıp birilerinin kucağına atma çirkinliğinden artık sıkıldık. Bundan önce bir vazgeçin. Bizler sizlere mecliste hiç hakaret etmedik. Ama yeter. O göbek attı dediğiniz insanlar 72 saat vardiya usulü görev almış insanlar. Bu insanların mücadelesini konuşmayacaksınız, o görüntüyü toplumun kucağına bırakacaksınız ve kaçacaksınız, öyle yağma yok kusura bakmayın.” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek