Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Aralık 2021, Çarşamba 09:37 tarihinde eklendi. 316 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli güne taksici esnafıyla başladı!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin gerçekleştirdiği işçi, esnaf ziyaretlerinin bu haftaki durağı taksici esnafı oldu. Taksici esnaflarından Soner Banali’nin çalıştığı taksi durağını ziyaret eden Başkan Gerenli, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
Başkan Gerenli güne taksici esnafıyla başladı!  

Başkan Gerenli’nin belirli aralıklarla düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği esnaf, işçi ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda inşaat emekçilerinden kahvehanelere, çorbacılardan kırtasiyelere kadar çok sayıda işçi, esnafla güne başlayan Başkan Gerenli, bu hafta taksici esnaflarından Soner Banali ile bir araya geldi.

 

Çay-simit eşliğinde sohbet

 

Sabah erken saatlerde Banali’yi çalıştığı taksi durağında ziyaret eden Başkan Gerenli, çay ve simit eşliğinde Banali’yle sohbet etti. Taksici esnafının sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Gerenli, taksici esnafına bol kazançlar diledi. Başkan Gerenli, “Güne taksici esnafımızın sıcak çayını içerek başladık. Her gün taşıdıkları canlarla büyük bir sorumluluk içinde olan taksici esnafımıza hayırlı kazançlar dilerim” dedi.

 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek