Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Şubat 2013, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 1148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'DE SULAR DURULUYOR

CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Metin Zağra, önceki gün gazetemize gelerek bir açıklama yaptı.
CHP'DE SULAR DURULUYOR
Tepe Restaurant’ta yenen birlik ve beraberlik yemeğinde Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın neden olmadığını da soran Zağra “Bakıyorum son günlerde dargınlar barışıyor. Eski milletvekilimiz sayın Tansel Barış ve ilçe başkanımız sayın Turabİ Kayhan hep beraber Tepe Restaurant da yemek yemişler. Bu çok güzel bir davranış olmuş. Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde CHP idarecilerinin birlik beraberlik İçerisinde olmaları beni çok duygulandırdı ve mutlu etti.” Dedi.
Genel Merkez tarafınan yaptırılan ve halka sorulan anket sonucunda belirlenecek olan Belediye Belediye Başkan Adayı’nın en doğru kişi olacağını da belirden Metin Zağra sözlerine şöyle devam etti
Değerli arkadaşlar; bu yemeğe katılanlar arasında bazı belediye meclis üyeleri de var, peki soruyorum: Belediye başkanımız sayın Emin Halebak burada niye yok? Madem birlik beraberlik diyorlar, niçin ayrı ayrı duruyorlar. Belediye başkanımız CHP' li değil mi? Bizim partimizden başkan seçilmedi mi? Benim kişisel fikrim Sayın Emin Halebak'ın da o yemeğe çağrılması gerekiyordu. Tabi ki seçimlere daha bir yıl var o güne kadar daha çok toplantılar olur. Sizlerle paylaştığım her yazımda birlik beraberlik çağrısı yapıyordum, artık görüyorum ki taşlar yavaş, yavaş, yerine oturuyor. Yazılarım da ne kadar haklı olduğumu anlamış olmaları beni çok duygulandırdı, inşallah sonuna kadar böyle olur. Her zaman söylediğim gibi bizler parti içinde birbirimizi eleştiririz, kavga bile edebiliriz ama dışarıya karşı duruşumuz, fotoğrafımız farklı olmalı, bu da birbirimize kenetlenmeyle olur.
Gazetede yazılanlara göre 4 otobüs tutulup Ankara'ya gidilecekmiş, genel merkeze baskı yapılıp ön seçim yapılması istenecekmiş, imza toplanacakmış. Genel merkez bunların hepsini inceler gereği neyse onu yapar. Hiç merak etmeyin ilçe örgütümüz her şeyi Ankara'ya bildirir. Tabi ki partimizin tüzük ve programına göre ön seçim yapılırsa daha demokratik olur. Burada amaç tekrar belediye başkanlığı seçimini almak onun için tekrar ediyorum, birlik beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor.
Değerli arkadaşlar; basından öğrendiğim bir şeyi paylaşmak isterim. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul belediye başkanlığı yarışına Mustafa Sarıgül'le girmek dışında bir seçeneğin bulunmadığını söylüyor. Çünkü, yapılan anketlerde Sarıgül çıkıyor. Bunu sizlere örnek olsun diye yazdım, neden Lüleburgaz'da aynısı olmasın.
Genel merkez yetkililer Lüleburgaz'da anket yaptırır, halka kimi belediye başkanı görmek istiyorsunuz? Diye sorarlar. Çıkan anket sonucuna göre atama olursa CHP belediye seçimini alır. Bu yazdıklarım benim kişisel görüşümdür, kimseye akıl vermek maksadıyla yazmadım.
Bu duygu ve düşüncelerle satırlarıma son verirken, Lüleburgaz halkına saygı ve sevgilerimi sunarım”
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek