Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 15 Aralık 2021, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 439 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abdullah Koç ile Başkan Gerenli bir araya geldi

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, Lüleburgaz Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tamer Ermut ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli bir araya geldi. Ziyaret gündeminin ana konusunu ise pazarcı esnafının sosyete pazarı fikri oldu. Lüleburgaz Belediyesi’nin her zaman pazarcı esnafının yanında yer aldığını söyleyen Başkan Gerenli, “Kentimiz ekonomisini canlandırmak ve turizm geliri pastasından alacağı payı büyütmek amacıyla her türlü desteğe hazırız” dedi.
Abdullah Koç ile Başkan Gerenli bir araya geldi  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret etti. Tamer Ermut’un da bulunduğu ziyarette pazarcıların “Sosyete Pazarı” isteğinin yanı sıra Lüleburgaz kent ekonomisine katma değer katacak çalışmalar ele alındı.

 

Özellikle son zamanlarda Bulgar Levası’nın Türk Lirası karşısında değer kazanması sonucunda Bulgar turistlerin Trakya’ya alışveriş yapmaya gelmesinin değerlendirildiği görüşmede, Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası’yla yapılabilecek çalışmalar görüşüldü. Görüşmede en önemli konu ise kent ekonomisine katkı sağlaması ve yüksek sayıda turist çekmesi beklenen “Sosyete Pazarı” fikri oldu.

 

Başkandan destek mesajı!

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla destek vermeye hazır olduğunu belirten Başkan Gerenli, “Her türlü desteğe hazırız. Kentimizin ekonomisini canlandırmak ve turizm geliri pastasından Lüleburgaz’ın alacağı büyütmek amacıyla her türlü desteğe hazırız. Lüleburgaz’ı söz verdiğimiz gibi ortak akılla yönetmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

Ana konusunun yurtdışından gelen turistlerin Lüleburgaz’a çekilmesinin olduğu görüşmede Koç da, elini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi. Özellikle Bulgar ve Yunan turistlerin Trakya’nın önemli kavşak noktasında yer alan Lüleburgaz’a çekilmesi planlanıyor.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek