Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 04 Aralık 2021, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 31330 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sanayide dükkan kurşunlandı!

Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan bir dükkanın camları ve kapısı kurşunlandı. Gece saatlerinde kurşunlandığı belirlenen işletme, sabah işyerini açmaya gelen işyeri sahibi tarafından fark edildi. Öte yandan son günlerde Lüleburgaz’da yaşanan birçok silahlı olay vatandaşları korkutmaya başladı.
Sanayide dükkan kurşunlandı!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Olay, dün sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi E blok üzerinde bulunan bir işletmede meydana geldi. Gece saatlerinde kurşunlanan dükkan, sabah saatlerinde işletmesini açmaya gelen işyeri sahibi tarafından boş kovan ve kurşun izlerini görmesiyle fark edildi.

 

İş yeri sahibinin haber vermesi ile olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

 

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı titiz incelemeler sonucunda boş kovan ve kurşun izleri ile beraber toplamda 30’u gecik delil buldu.

 

Polis ekipleri olayı gerçekleştirenleri bulmak için çalışmalara başladı.

 

VATANDAŞ TEDİRGİN

 

Öte yandan özellikle son birkaç haftadır yaşanan birbirinden farklı silahlı olaylar yüzünden Lüleburgazlı vatandaşlarda korku oluştu.

 

Vatandaşlar, kolluk kuvvetlerinin ve yetkililerin Lüleburgaz’da yasa dışı silah satışı gerçekleştiren kişilerin ve kaçak yollarla Lüleburgaz’a silah sokan kişileri tespit edip gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyor.

 

Lüleburgaz’da son günlerde yaşanan birçok silahlı olayın ardından Lüleburgazlı bazı vatandaşlar sokak ve caddelerde korku ile gezdiklerini belirtti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek