KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 29 Kasım 2021, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 344 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den İstanbul ve Eskişehir çıkarması

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, beraberindeki daire müdürleriyle birlikte İstanbul ve Eskişehir’de teknik gezi gerçekleştirdi.
Başkan Gerenli’den İstanbul ve Eskişehir çıkarması  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Üç günlük program kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere çok sayıda belediye başkanı, daire müdürü ve dernek temsilcisiyle yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Konuşulan konular arasında önümüzdeki süreçte Lüleburgaz’a kazandırılması planlanan Balkan Göç Evi, tarımsal üretim ve belediyelerin sosyal destek faaliyetleri yer aldı.

 

Başkan Gerenli Lüleburgaz’a ileride kazandırmayı planladığı vatandaş odaklı yatırımlarla ilgili fikir alışverişi ve iş birliği görüşmeleri için İstanbul ve Eskişehir’de birtakım temaslarda bulundu. Üç gün boyunca daire müdürleriyle birlikte gerçekleştirilen temaslar sırasında belediye başkanları, kurum ve dernek yöneticileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

 

İLK DURAK İSTANBUL!

 

Teknik gezi kapsamındaki ilk durak ise İstanbul oldu. Bu doğrultuda İstanbul’da Türkiye Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Sancaktar, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Kamuran Atakan ve İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erden’le Balkan coğrafyasıyla ilgili yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu ziyaretlerin yanı sıra İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu ile de yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşme gerçekleştirildi.

 

ES-ES’TE O ÇALIŞMALARA YAKIN MERCEK

 

Programın ikinci ve son durağı ise Eskişehir oldu. Burada Başkan Gerenli, Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve beraberindeki daire müdürleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerin ardından Eskişehir’in aralarında Üretici Market, Entegre Katı Atık Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi, küçükbaş hayvan üretim tesisi ve kente kazandırılan Kent Belleği Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ile Kurtuluş Müzesi’nde detaylı incelemelerde bulunuldu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında karşılıklı iş birliği mesajları verildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek