Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Kasım 2021, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 1067 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaşar Kanbir yine kürsüde

Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü adına yarışmalara katılan tecrübeli atlet Yaşar Kanbir Gelibolu koşusunda kürsüde yer aldı.
Yaşar Kanbir yine kürsüde  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

 

21 Kasım’da Gelibolu Belediyesi’nin organize ettiği koşu değişik bölgeden birçok atletin katılımıyla gerçekleşti.

 

 

Türkiye’nin ilk maratoncusu olan Şevki Koru adına düzenlenen yarışta 10 kilometre koşan Kanbir yarışmada 43.56’lık derecesiyle 2’nci oldu.

 

 

Ķanbir; “Spor biliminin istediği şekilde antrenman yapıyorum. İlerleyen yaşıma rağmen başarıların gelmesi sporda süreklilik ilkesine dayanıyor. Keyifli ve çekişmeli yarışlar çıkarabilmek güzel bir duygu. Spor eğitmeni olarak herkesi kendi kapasitesinde spor yapmaya davet ediyorum. Almış olduğum bu kupayı sporu ve sporcuyu destekleyen Atletik Spor Kulübü başkanı ve iş insanı Sedat Balaban’a armağan ediyorum” dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek