Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Kasım 2021, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 773 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖZERSPOR 3-2 ADALETSPOR

Lüleburgaz’da devam eden TFF Amatör 1. Lig C Grubu maçlarında, Adaletspor ile Özerspor karşı karşıya geldi. Müsabaka 3-2 Özerspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Ayrıca Özerspor oyuncusu Sergen Özden maçta takımının 3 golünü kaydeden isim oldu ve maçta hatrick yaptı.
ÖZERSPOR 3-2 ADALETSPOR  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Müsabaka 21 Kasım Pazar günü saat 14.40’da İstasyon Sentetik Çim Sahada oynandı. Karşılaşmada iki takımda yoğun bir mücadele sergilerken Özerspor, maçı kazanmasını bildi.

 

Karşılaşmanın hakemi Cengiz Sev olurken yardımcı hakemler ise Emre Durgut ve Ayberk Gökçek oldu.

 

İLK YARI ÖZERSPOR GALİBİYETİ İLE SON BULDU

 

Saat 14.40’da başlayan karşılaşmada iki takımda baskılı mücadele sürdürdü. Maçın 5’inci dakikasına gelindiğinde Özerspor korner vuruşu kazandı. Orta sahaya orta açılan pozisyonda Özerspor’un 10 numaralı oyuncusu Sergen Özden kafa ile yuvarlığı ağlara göndermeyi başardı ve skor 1-0 oldu.

 

Karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Özerspor morali iyice yerine geldi ve maçta baskısını arttırdı.

 

Karşılaşmanın 15’inci dakikasına gelindiğinde ise Özerspor’un 10 numaralı oyuncu Sergen Özden tekrardan sahneye çıktı. Sağ köşeden gelen Sergen Özden kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

İkinci golü bulan Özerspor taraftarları ve oyuncularının morali iyice doruğa çıktı.

 

İlk yarının sonlarına doğru Adaletspor oyuncusu kale direğinden dönen topu gelişine vole ile attı ve skoru 2-1 yaptı.

 

İlk yarı 2-1 Özerspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARI YOĞUN MÜCADELELİ GEÇTİ

 

İkinci yarının başlamasıyla birlikte iki takımda mücadeleli ve sert bir futbol oynadı. Adaletspor ikinci yarı baskısını biraz daha arttırdı ve ikinci yarının ortalarında Adaletspor’un 13 numaralı oyuncusu Muhammet Bakar sol köşeden gelerek ceza sahasının hemen gerisinden topa vurdu ve yuvarlağı ağlara göndermeye başararak skoru 2-2 yaptı.

 

Beraberlik elde eden Adaletspor oyuncularının morali düzeldi ve maçta 1 gol daha atabilmek için yoğun bir mücadele sergiledi.

 

Ancak Özerspor’un 10 numaralı oyuncucu Sergen Özden tekrardan sahneye çıktı ve kaleciyi çalımlayarak topu ağlarla buluşturdu. Takımı 3-2 öne geçiren Sergen Özden, maçta 3’ünü golünü atarak hatrick yaptı.

 

Hakemin düdüğü çalması ile birlikte müsabaka 3-2 Özerspor’un üstünlüğü ile son buldu.

 

Özerspor oyuncu kadrosu; Selçuk Ergen, İlyas Menekşe, Recai Özden, Ahmet Murat Kara, Serhat Özden, Yasin Özden, Selçuk Kum, Ayberk Kara, Sergen Özden, Osman Çalışkan, Mustafa, Tolga Girgin, Doğuş Basur, Bilal Özden, Ömer Onur Denirkol, Muhammet Emin Ümmüşoğlu.

 

Adaletspor oyuncu kadrosu; Barkın Hacet, Serkan Vural, Oğuzhan Uslu, Alp Ersoy, Mert Kurban, Ekin Devrim Açıkgöz, Okan Toycu, Kaan Bedirli, Muhammet Özmen, Diyar Koyunsever, Muhammet Bakar, Coşkun Özsaban, Onur Akkoyun, Cansın Tırpancı, Kaan Uslu, Mertcan Al, Batuhan Egemen ve Mesut Boran Gülmez.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek