Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Kasım 2021, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 1241 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz AK Parti’den şehit ailesine ziyaret

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Mücahit Murat Şahin, Teşkilat Mensupları ile birlikte Şehidimiz İsmail Yayla'nın evinde ailesini ziyaret etti.
Lüleburgaz AK Parti’den şehit ailesine ziyaret  

Avukat  Mücahit  Murat Şahin şehit evinde yaptığı konuşmada; “Bu Milletin bağımsızlığı, birliği ve beraberliği için gayret eden, bedel ödeyen, can veren, vatandaşlarımız, bizler, milletimiz  ve Teşkilatımız için çok değerli. Bu fedakar insanların hakları ödenmez.  Gerektiğinde annelerini, eşlerini, çocuklarını bırakıp vatan ve millet için şehit olan nice Öğretmen, polis, asker, sağlık personeli, doktor ve vatansever vatandaşlarımız ülkesinin bir karış toprağına zarar gelmemesi, bölünüp parçalanmaması için gözlerini kırpmadan,  bir anlığına dahi geri adım atmadan can veren şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bağımsız ve güvende  yaşadığımızın farkındayız.  Sade bir vatandaş ve temsil ettiğim siyasi partinin bir ferdi olarak Cumhurbaşkanımız ve tüm siyasi kanadımızın üzüntüyle karşıladığı bizlerin en hassas noktası olan şehitlerimiz ve ailelerine göz göre göre, bile bile, "Milletin Temsilcisi" vasfı ile seviyesiz, saygısız  bir yaklaşımla milletimizin değerleri ile uyuşmayacak kin ve nefretle tiksindirici sözleri sarf eden İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ı İlçe Başkanlığı olarak kınıyoruz. Bırakın insanın insana bu muameleyi yapmasını bir şehit yakınına ve gıyabında bir kadına galizce sarf edilen sözlerin ve bu yapılan eylemin göz ardı edilip, affedilir yani yoktur....” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek