Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 16 Kasım 2021, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 820 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’nin acı günü

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin babaannesi 98 yaşındaki Hacı Hatice Gerenli, yaşlılığa bağlı olarak hayata gözlerini kapadı.
Başkan Gerenli’nin acı günü  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Merkez’de Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi’nde ikamet eden 98 yaşındaki asırlık çınar Hacı Hatice Gerenli, 14 Kasım saat 02.45’te tedavi gördüğü Lüleburgaz Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Merhume Hacı Hatice Gerenli’nin cenazesi dün öğle namazına müteakip Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Eski Mezarlığa defnedildi.

Cenazeye, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Belediye Başkanı Murat Gerenli, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, 18. Dönem Kırklareli Milletvekili Gürcan Ersin, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu , AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi,  CHP Babaeksi İlçe Başkanı Erol Mutlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Oda Başkanları belediye çalışanları ve müdürleri, çeşitli kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve merhumenin yakınları ile ailesi katılım gösterdi.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek