Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Kasım 2021, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 1103 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

40 Bin kişi arasında ilk 30’da!

Lüleburgaz’ın tecrübeli atletlerinden Yaşar Kanbir İstanbul Maratonu’nda koşarak spordaki 50’nci yılında hedefini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.
40 Bin kişi arasında ilk 30’da!  

Yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı uluslararası N Kolay İstanbul Maratonu’nda koşan Lüleburgazlı atlet Yaşar Kanbir, maratonu 3.46.50’lik sürede bitirerek ilk otuz kişi içinde yer aldı.

 

Kanbir, gazetemize yaptığı açıklamada; "Maraton için uzun süredir programlı bir şekilde hazırlandım. Hedeflediğim 4 saatlik sürenin altında koşma şansı elde ettiğim için mutluyum. Daha öncede açıkladığım gibi bundan sonra Maraton ve Yarı maraton gibi uzun mesafe koşularının yerine 10 Kilometre koşarak hem sağlıklı yaşam için spor yapmak hem de yaşıma göre daha az yıpranmak istiyorum. Bana bu süreçte desteklerini sürdüren Atletik Spor Kulübü Başkanı ve iş adamı Sedat Balaban’a spora verdiği katkıdan dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek