Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Kasım 2021, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 1935 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın “L” si mazide kaldı

Trakya’nın tam ortasında yer alan Lüleburgaz, yıllardan beri Türkiye genelinde “Lüleburgaz’ın L’si” söylemleri ile tanınıyordu.
Lüleburgaz’ın “L” si mazide kaldı  

Bazı kişiler “Lüleburgaz’ın L’sinden başka tanınan bir şeyi yok” şeklinde bu durumdan şikayet ediyordu.

Ancak son bir haftadan beri yaşanan gelişmeler bizler “Keşke sadece Lüleburgaz’ın L’si  ile tanınsak” dedirtti.

Lüleburgaz’a bağlı Hamitabat köyünde erkek arkadaşı Yüksel Yıldırım ile yaşayan 58 yaşındaki Bilsen Pirpor’un kaybolmasının ardından Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelen aile Müge Anlı’ya başvurdu.

27 Ekim 2021 tarihinden  itibaren ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile tatlı sert” programı kayıp Bilsen Pirpor’u ele alınca Lüleburgaz  Deresi’nde 7 Eylül 2021 tarihinde bulunan kimliksiz kadın cesedinin Bilsen Pirpor’a ait olduğu ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı.

27-28-29 Ekim 2021 ile 1-2-3 Kasım 2021 tarihlerinde ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile tatlı sert” ekibi Lüleburgaz’dan bir çok kişiyi ağırlarken bir çok kişinin de telefon bağlantısını kabul etti.

Bu telefon bağlantısı ve ağırlamalarda Lüleburgaz’ın kötü kokan deresi, müzikholleri, bu müzikhollerde çalışan Özbek kökenli kadınlarını da tüm Türkiye duydu.

Bu program yayınlanmadan önce Türkiye sadece “Lüleburgaz’ın L’sini bilirken” şimdi Lüleburgaz’ın kötü kokan deresini, şehir içinde bulunan müzikhollerini ve bu müzikhollerde bulunan yabancı uyruklu kadınlarını da öğrendi.

Bu konu ile ilgili olarak gazetemizi arayan duyarlı vatandaşlarımız gazetemize yaptıkları açıklamada; ”Türkiye artık Lüleburgaz’ın L’sini değil, kötü kokan deresini, müzikhollerini ve Özbek kadınlarını biliyor. Bu Lüleburgaz’ı yönetenler için büyük bir ayıptır” dediler.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek