Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 02 Kasım 2021, Salı 09:40 tarihinde eklendi. 517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor’u 2-1 yendi!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor, kendi evinde Zonguldak Kömürspor’u 2-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte Kırklarelispor 14’üncü sıraya yükseldi.
Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor’u 2-1 yendi!  

Pazar günü saat 14.00’da Kırklareli Atatürk Stadında oynanan maçın hakemliği Gaziantep Bölgesinden Ali Yılmaz yaptı. Kırklarelispor’dan golleri Emre Balkı ve Furkan Fehmi Güneş kaydetti. Maçın son dakikasında Harun Özcan ise ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

İLK GOL 13’ÜNCÜ DAKİKADA GELDİ

Hakem Ali Yılmaz’ın düdüğü çalmasıyla saat 14.00’da başlayan maçta, ilk yarının 13’üncü dakikasında Emre Balkı topu ağlarla buluşturdu.

Kömürspor’dan Rıdvan Bingöl dakika 37’de sarı kart gördü.

İKİNCİ YARI BİR GOL DAHA

İkinci yarının başlamasıyla Kırklarelispor’dan dakika 58’de Mehmet Cinpir, dakika 64’de Oğuzhan Matur, dakika 66’da ise Harun Özcan sarı kart gördü.

Dakikalar 71’i gösterdiğinde ise Zonguldak Kömürspor oyuncusu Emre Kara takımının ilk golünü kaydederek skoru 1-1 yaparak eşitliği sağladı.

Dakikalar 86’yı gösterdiğinde ise Kırklarelispor oyuncusu Furkan Fehmi Güneş topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-1 yaparak takımını öne geçirdi.

Dakikalar 89’u gösterdiğinde Furkan Fehmi Güneş sarı kart görürken, 90+7’de Harun Özcan ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Hakemin düdüğü çalmasıyla Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor karşısında 2-1 kazanarak 14’üncü sırada haftayı kapadı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek