Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Ekim 2021, Cuma 09:30 tarihinde eklendi. 1707 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başsavcı Özcoşar göreve başladı

Lüleburgaz’a Başsavcı olarak ataması gerçekleşen Burak Özcoşar, geçtiğimiz günlerde görevine başladı. Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli, İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal ve Jandarma Komutanı Ömür Gökmen Başsavcı Özcoşar’ı makamında ziyaret etti.
Başsavcı Özcoşar göreve başladı  

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yapılan atamayla Ankara Cumhuriyet Savcısı Burak Özcoşar Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmış, Lüleburgaz’da 2 yıl boyunca Başsavcı görevinde bulunan Yavuz Gökçen ise Kayseri Cumhuriyet Savcısı olarak atanmıştı.

Lüleburgaz’ın yeni Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar görevine başladı. Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Belediye Başkanı Murat Gerenli 26 Ekim Salı günü, İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen 27 Ekim Çarşamba günü Başsavcı Özcoşar’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek