Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Ekim 2021, Pazartesi 09:47 tarihinde eklendi. 475 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Durak Mahallesi’ndeki taşınmaz ihaleye çıkacak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye Şeker Fabrikalarına ait olan Durak Mahallesi’ndeki(İstasyon) taşınmazın satışı konusunda kararını verdi.
Durak Mahallesi’ndeki taşınmaz ihaleye çıkacak  

Özelleştirme kapsamında bulunan Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait Lüleburgaz’a bağlı Durak Mahallesi’nde bulunan 1492 ada 1 parsel nolu taşınmazın satışı ihalesi sonucunda ihale komisyonu kararını verdi.

Söz konusu arazinin 1 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Erkan Yazıcı’ya satılmasına, Erkan Yazıcı’nın sözleşme imzalamaktan imtina etmesi veya yükümlülükleri yerine getirmemesi durumunda teminatının idare lehine irat kaydedilmesine ve ihalenin iptaline karar verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek