Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 12 Ekim 2021, Salı 09:59 tarihinde eklendi. 1629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cebelli ailesinin acı günü

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Zeynel Cebelli (91) vefat etti.
Cebelli ailesinin acı günü  

Lüleburgaz Ticareti ve Sanayi Odası (LTSO) Başkanı İlhami Cebelli ile Selami, İlhan ve Hasan Cebelli’nin babası olan Zeynel Cebelli’nin cenazesi 10 Ekim 2021 Pazar günü ikindi namazının ardından Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra  Lüleburgaz Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Zeynel Cebelli’nin cenazesine Kırklareli Vali Yardımcısı Mehmet Kılıç, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Lüleburgaz 1999-2018 Dönemi Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz TSO Meclis Başkanı Aytaç Aksoy ve Meclis Üyeleri, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vekili ve Lüleburgaz Karadenizler Derneği Başkanı Siyami Aslan, Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var,  Lüleburgaz  Esnaf Kefeler Kredi Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, Kırklareli TSO Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli TSO Meclis Başkanı İ. Hakkı Özhan, Hayrabolu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Çiftçi, İYİ Parti İl Başkanı Hilmi Hersek, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdal Aksakal Kurtuluş, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş,  İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeler, Muhtarlar ve Dernek Başkanları katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet acılık yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek