Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 05 Ekim 2021, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor evinde 1 puana razı oldu

Kırklarelispor, sezonun 5.haftasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’la kendi sahasında 2-2 berabere kalarak puanını 5’e çıkardı.
Kırklarelispor evinde 1 puana razı oldu  

TFF 2.Lig’de 5.hafta karşılaşmaları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Beyaz Grup’ta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırklarelispor, Şanlıurfaspor’la karşılaştı. Kırklarelispor, Şanlıurfaspor’la 2-2 berabere kalarak üst üste 2.beraberliğini aldı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 2 Ekim Cumartesi günü 15.30’da oynanan karşılaşmayı Hakem Tarık Güldal yönetti. Güldal’ın yardımcılıklarını Fatih Karatağ, Nezihi Aytar ve Alkan Parsak yaptı. Kırklarelispor sahaya; Mehmet Cinpir, Canberk Ömer Özdemir, Muhammet Yeşil, Serhat Mermer, Harun Özcan, Ferhat Görgülü, Emre Keleşoğlu, Berat Ali Genç, Davut Babur, Mahmut Caner Alioğlu, Şevki Çınar 11’yle çıktı.

Kırklarelispor’un golleri 28.dakikada Şevki Çınar ve 53.dakikada Berat Ali Genç’ten gelirken Şanlıurfaspor’un golleri 10 ve 40.dakikada penaltıdan Özgür Can Özcan’dan geldi.

Kırklarelispor, ilk iki maçında puan alamazken son 3 maçında 5 puan aldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek