Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Eylül 2021, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li meclis üyelerine bütçe ve imar eğitimi

CHP Parti Okulu tarafından Kırklareli il, ilçe ve belde belediye meclis üyelerine bütçe ve imar konularında eğitim verildi.
CHP’li meclis üyelerine bütçe ve imar eğitimi  

CHP Kırklareli İl Örgütü Eğitim Teşkilatı tarafından organize edilen etkinlikle Kırklareli Belediyesi, Lüleburgaz Belediyesi, Vize Belediyesi, Pınarhisar Belediyesi, Kofçaz Belediyesi, Pehlivanköy Belediyesi, Babaeski Belediyesi ve beldelerinin meclis üyelerine CHP Parti Okulu olarak 24 Eylül 2021 Cuma günü 14.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) bütçe ve imar konularında eğitim verildi.

CHP İl Eğitim Sekreteri Hüseyin Ertürk’ün katkılarıyla yapılan toplantıda imar konusunda Parti Eğitmeni ve Avukat İsa Öztürk, bütçe konusunda ise Parti Eğitmeni Feray Karagöz katılımcılara eğitim verdi.

Parti Eğitmeni İsa Öztürk  tarafından 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu, 3194 sayılı İmar Kanunu, Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi. Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planı, bunların arasındaki farklar gibi konulara değinildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek