Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Eylül 2021, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Recep Ayaz, ADD GYK adayı

Lüleburgaz, Kırklareli ve Trakya’nın tanınmış siyasi simalarından Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz, Pazar günü Ankara’da yapılacak olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Kurulu’nda Başkan Adayı Hüsnü Bozkurt’un listesinden Genel Yönetim Kurulu (GYK) adayı oldu.
Recep Ayaz, ADD GYK adayı  

Seçimlerle ilgili olarak bu akşam Ankara’ya gitmesi planlanan Recep Ayaz, seçimlerde 4 adayın Genel Başkanlık için yarışacağını belirterek sonuçta Atatürkçü Düşüncenin kazanacağını söyledi.

Recep Ayaz kimdir ?

1948 Ahmetbey'de doğdu. 1960 Ahmetbey Cumhuriyet İlkokulundan mezun oldu. 1968-1970 Askerlik görevini yaptı. Evli iki erkek bir kız babası. 1973 CHP'den Ahmetbey Belediye meclis üyesi seçildi. 1977 Kırklareli CHP İl Genel Meclis üyesi. Lüleburgaz temsilcisi. 1978-79.Lüleburgaz CHP İlçe Yönetim kurulu üyesi. Ahmetbey halkına hizmet veren Köy -Koop. Esnaf Kefalet Kooperatifi  Yağlı Tohumlar Kooperatifi kuruluş çalışmalarında bulundu. Kırklareli Süper Amatör Lig takımlarından olan AhmetbeyGüvenspor'dafutbol.oynadı, idarecilik ve Başkanlık yaptı. 1980 12 Eylül faşist askeri darbesi sonrası göz altına alındı. 1984 SODEP’tenAhmetbey Belediye Başkanı seçildi. 1989 SHP'den 2. defa Ahmetbey Belediye Başkanı seçildi. 1994-Edirne TRAKYA BİRLİK S.S. Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim  Kurulu ve As Başkanlığına seçildi. 1995 CHP Kırklareli 2. sıradan milletvekili adayı oldu. 1996-1998 Tekirdağ-Saray BüyükyoncalıS.S.Yoncaköy Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Genel Koordinatörlüğü ve daha sonra Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 1998-1999 CHP Ahmetbey Belde Başkanı. 2004 Yerel seçimlerinde 3.defa CHP'den Ahmetbey Belediye Başkanı seçildi. 2010-2011 CHP Kırklareli İl yönetim kurulu üyesi seçildi ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. 2014-2015 ADD Lüleburgaz ANKARA ADD Genel Kurul temsilcisi. Devam. eden sorumluluklar ; Ahmetbey S.S. Tarımsal Amaçlı Kalkınma Koop. bir no'lu ortağı. Tekirdağ Çerkezköy de bulunan S.S. Önder K.Y.Koop. yönetim kurulu üyesi ve S.S. Yoncaköy K.Y. Birliği temsilcisi. Lüleburgaz Emekli-Sen üyesi. ADD Lüleburgaz üyesi ve ADD Ankara Genel Kurul temsilcisi. Kırklareli A.S.K.F. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Güvenspor temsilcisi soldu.

Recep Ayaz oldukça yoğun olan yaşamını da ; “ OMUZLARDA TAŞINDI - HAPİSTE YATTI - ALKIŞI DUYDU - İHANETİ GÖRDÜ Yaşanarak kazanılan 48 yıllık deneyim...” sözleri ile yorumladı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek