Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 21 Eylül 2021, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 784 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Naim Özkan’a son görev

Lüleburgaz’da yaşayan Kepirtepe Köy Enstitüsü 1951 Mezunu emekli öğretmen Naim Özkan (89) yaşlılığa bağlı organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.
Naim Özkan’a son görev  

Merhume Şöhret Özkan’ın eşi CHP’den Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Metin Özkan (Kuru Metin), Nail Özkan ve Merhume Nalan Özkan’ın babası olan Naim Özkan dün öğle namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz’a bağlı Büyükkkarıştıran beldesinin Küçükkarıştıran Mahallesi’nde aile mezarlığında toprağa verildi.

Naim Özkan’ın cenazesine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan. CHP İl Başkanı Avukat AlaaddinGüncer, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kaya Atay, Leyla Güncer, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Lüleburgaz Şubesi Yönetim Kurulu ve Üyeleri, CHP İlçe Yönetimi,  İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Oda başkanları, öğretmenler sendikaları katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet acılı yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek