Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Eylül 2021, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 1566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz ve Kırklareli’nde Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün sırası ile Kırklareli ve Lüleburgaz’ı ziyaret etti.
Lüleburgaz ve Kırklareli’nde Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarı  

Kırklareli ziyaretine sabah saat 10.30’da Kırklareli Belediyesi ziyareti ile başlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak da eşlik etti.

Kırklareli Belediyesi ziyaretini ardından Atatürk Evi’ne geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaçoğlu, ardından Paşa Cafe’de Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Toplantısı’na katıldı.

Toplantının ardından Kırklareli’nde esnaf ziyareti yapan Kılıçdaroğlu, öğle yemeğini bir esnaf lokantasında yedikten sonra saat 14.00’te  Kırklareli’nden ayrıldı.

Lüleburgaz’da saat 15.15’te Siteler Mahallesi Onurkent’te bu yıl açılan Erol Özgür Parkı’nın içine konulan Göç Anıtı’nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Programdan önce Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, yaptığı konuşmada bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatan slayt sunumlu bir konuşma yaptı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin ardından kürsüye gelen CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu konuşmasına başlamadan önce çalışmalarından dolayı Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi tebrik etti.

Burada vatandaşlara hitaben küçük bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 15.30’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) düzenlenen Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’dan katılımın sağlandığı Trakya Roman Kurultayı’na katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 18.30’de Lüleburgaz’dan ayrıldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek