Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Eylül 2021, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 1445 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEVA Partisinin yeni Başkanı Semih Güller oldu

Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nin(DEVA)Lüleburgaz İlçe Başkanı Semih Güller oldu.
DEVA Partisinin yeni Başkanı Semih Güller oldu  

Semih Güller sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla DEVA Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak atandığını söyledi. Güller; şu açıklamayı yaptı; “ Kırklareli’mizin güzide ilçesi Lülebrugaz’ımıza Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

1 yıl önce İl Teşkilatımıza Kurucu üye olarak atanarak başladığım siyasi hayatımda bugün itibariyle İlçe Kurucu Başkanı olarak devam ediyorum.

Lüleburgaz’ımıza, Kırklareli’mize, Ülkemiz ve partimize hayırlı olmasını temenni ederim. Çoğulcu ve katılımcı, özgür düşüncelerin hür fikirlerin ortak akılda buluştuğu bir yönetim anlayışıyla ülkemiz geleceğine ışık tutmak tek dileğim”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek