Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 07 Eylül 2021, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1154 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DE ÖZGÜR KAYA PES ETMİYOR

CHP’de Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, pes etmeden mücadele etmeye devam ediyor.
CHP’DE ÖZGÜR KAYA PES ETMİYOR  

Bilindiği gibi Lüleburgaz Belediye başkanı Murat Gerenli, DERE projesiyle ilgili eleştirdiği gerekçesiyle Lüleburgaz CHP eski ilçe başkanı Özgür Kaya’yı disipline vermişti.

Kırklareli İl Disiplin Kurulu Özgür Kaya’nın partiden ihracına karar vermiş ve bu karar kamuoyunda ciddi tartışmalara sebep olmuştu.

Özgür Kaya bu ihraç kararına itiraz ederek dosyasının CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu’nda incelenmesi için İl Başkanlığına ve CHP genel merkezine itiraz dilekçesi verdi.

Özgü Kaya  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ‘’bitmedi daha o kavga sürüyor ve sürecek. Yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek’’ şiirinin dizelerini yazan Özgür Kaya pes etmeye niyeti olmadığını belirtti.

 CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun kararını 1 ay içinde açıklaması bekleniyor

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek