Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Eylül 2021, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi seçimi Çarşamba günü

Lüleburgaz Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Eylül 2021 Çarşamba günü 19.00’da Lüleburgaz Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda yapılacak.
Kent Konseyi seçimi Çarşamba günü  

Açılış ve yoklamayla başlayacak olan genel kurulda divan üyelerinin seçilmesinin ardından saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.

Lüleburgaz Kent Konseyi Yönetim Kurulu’nun görev yaptığı 2019-2021 yıllarına it faaliyet raporu sunularak ibrası gerçekleştirilecek. Daha sonra Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Binnur Dinç konuşma gerçekleştirecek.

Genel kurula katılımları durumunda Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Kaymakam Salih Yüce’nin konuşmalarının ardından seçime geçilecek. Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanlık seçimleri ile Yürütme Kurulu asil ve yedek üyeler seçilecek. Ek gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından genel kurul sona erecek.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek