Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Eylül 2021, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1092 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karaağaç Balkan Şehitliği yolunda çalışmalar sürüyor

Lüleburgazlı çevre dostu ve aktivist Hakan Dedeoğlu, bir süre önce çevre düzenlemesi yapılan Karaağaç Köyü’nde bulunan Balkan Şehitliği yolunda incelemelerde bulundu. Dedeoğlu; köy merkezi ile şehitlik arasındaki yolda çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Karaağaç Balkan Şehitliği yolunda çalışmalar sürüyor  

Şehitliğin Lüleburgaz 65. Tugay Komutanlığı ve Çorlu 5.Kolordu tarafından bir süre önce düzenlendiğini hatırlatan Dedeoğlu, Kırklareli İl Özel idaresi ekiplerince köy merkezi ile şehitlik arasındaki 2300 metrelik yolda iyileştirme çalışmaları yapıldığını söyledi. Satıh malzemesinin köy deresinden temin edildiği bilgisini veren Dedeoğlu, bozuk olan yolun özellikle kış aylarına girmeden yapılıyor olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek yolun yapılmasının köy halkı ve ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılandığını dike getirdi.

Karaağaç Köyü’ne ve şehitliğinin önemine de ayrı bir parantez açan Dedeoğlu; Karaağaç Balkan Şehitliğimizin bugüne kadar resmi kayıtlarda olmadığını öğrendim ve çok üzüldüm..

Tüm gelişmelerin sonucunda; emeği geçen tüm yetkililere Trakya halkı olarak şükranlarımızı sunarız” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek