Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Eylül 2021, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz’de artık Trakya Otağ Çadırı var

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz beldesinde yaşayan fotoğrafçı Burak Tunçkol, Türkiye’ye ilkler arasına giren bir projeye imza attı.
Evrensekiz’de artık Trakya Otağ Çadırı var  

Burak Tunçkol, Türkiye’nin sevilen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde ki Beylik Çadırı’nın birebir örneğini Evrensekiz’de evinin bahçesinde bulunan Venüs Fotoğraf Platasu’nun içine kurdu.

Trakya Otağ Çadırı’nın 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 18.00’de gerçekleştirilen açılışına; “Diriliş Ertuğrul Dizisi’nde Ali Yar, Filinta Dizisi’nde Bıçak Ali ve  Abdülhamit Dizisi’nde ise Ahmet Celalettin Paşa’yı canlandıran Lüleburgazlı oyuncu Cem Uçan,  CHP Kırklareli İl Başkanı AlaaddinGüncer, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Trakya bölgesinden oda başkanları ile Burak Tunçkol’un İstanbul, Ankara ve Bursa’dan arkadaşları katıldı.

Açılışta Burak Tunçkol ve Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ın konuşmalarının ardından plaket töreni düzenlendi.  Kurban kesimi ve kurdele kesiminin ardından Trakya Otağ Çadırı’nın resmi açılışı yapıldı.

Trakya Otağ Çadırı ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Burak Tunçkol; “Trakya Otağ Çadırı’nın yarısının masrafları tarafımdan yarısını masrafları ise sponsorlardan karşılandı. Burada gerçekleştirilecek olan fotoğraf çekimlerinde bire bir dizideki kostümler kullanılacak. Çocuk, kadın ve erkek kostümleri ile müşterilerimizin fotoğraflarını çektireceğiz. Her çekim ücretinin yüzde 25’i müşterimiz adına resmi olarak bir hayır kurumuna bağışlanacak. Evrensekiz konum olarak İstanbul’a 2, Edirne ve Kırklareli’ne 1 saat, Tekirdağ’a 50 dakika, Çorlu’ya  ve Babaeski’ye 30 dakika, Lüleburgaz’a 15 dakika mesafede. Yani Trakya’nın tam ortasında. Trakya Otağ Çadırı’nınEvresekiz’e kurulması, Lüleburgaz’ı, Kırklareli’ni ve Trakya’yı dünya genelinde tanıtacak. Trakya Otağ Çadırı’nda fotoğraf çektirmek isteyenler 0 507 516 92 73 nolu telefonumuzdan irtibat kurarak bilgi alabilirler. Bu projeye destek olanlara ve açılımıza katılanlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek