Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 01 Eylül 2021, Çarşamba 09:26 tarihinde eklendi. 953 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zafer Kupası Akım Koleji’nin oldu

Lüleburgaz Özel Akım Koleji U-14 Basketbol Takımı, Kırklareli’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı.
Zafer Kupası Akım Koleji’nin oldu  

Basketbol Antrenörü Semih Çamdere ile okulun spor salonunda çalışmalarını sürdüren U-14 Basketbol Takımı,  geçtiğimiz günlerde Kırklareli’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası katıldı. Akım Koleji’nin gençleri, turnuvanın ilk maçında karşılaştıkları Kırklareli Belediye Spor Kulübü'nü 85-22  yenerek finale kaldı.

Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın finalinde Kırklareli Gençlik Spor Kulübü’yle karşılaşan Akım Koleji, rakibini 70-30’luk skorla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

30 Ağustos Zafer Kupası’nı Lüleburgaz’a getiren Akım Koleji, Lüleburgazlıları gururlandırdı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek