Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 31 Ağustos 2021, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 1550 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Zafer Bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Lüleburgaz’da coşku içinde kutlandı. Sabah saatlerinde yapılan çelenk töreninin ardından düzenlenen etkinlikler ve resmi geçit töreni vatandaşların beğenisini topladı.
Lüleburgaz’da Zafer Bayramı coşkusu  

Tören Alanı’nda saat 09.00’da Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunumuyla başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Saat 09.30’da Hükümet Konağı’nda Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül ve Belediye Başkanı Murat Gerenli protokole dahil olan personelin tebriklerini kabul etti.

Kutlama töreni saat 10.00’da Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin Tören Alanı’nda toplanan vatandaşların bayramını kutlamasıyla başladı.

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül ve Belediye Başkanı Murat Gerenli, kurum amirleri, siyasi parti temsilcleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın TEK Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmeni yönetiminde okunmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu Hava Üsteğmen Fuat Simil günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Şair Bektaş Yavuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ilişkin yazdığı şiirini seslendirerek dinleyenleri duygulandırdı. Daha sonra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Dilara Saçar ve Erkut Aykoşarşiirlerini seslendirdi.

Ardından Lüleburgaz Belediyesi ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi ve atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri sırasıyla kaymama Salih Yüce, Milletvekili Turabi Kayan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül ve Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından verildi.

Halk oyunları gösterisinin ardından yapılan resmi geçit töreniyle program sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek