Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 26 Ağustos 2021, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkanlık makamı doldu taştı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli bir takım görüşmelerde bulunmak için 25-26 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara’ya gitmişti.
Başkanlık makamı doldu taştı  

Başkan Gerenli, Ankara’ya giderken yerine Başkan Vekili olarak Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından olan Kuru Metin lakaplı CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Metin Özkan’ı bıraktı.

Metin Özkan’a, dün başkan vekili olarak büyük bir ziyaretçi akını vardı.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi, Kent Konseyi, Dernek Başkanları, Sendika Temsilcileri, Eski Sendikacılar Metin Özkan’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Metin Özkan’a  Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili olarak kaldığı 25 Ağustos 2021 tarihinde yaklaşık 300 ziyaretçi gelirken sosyal medyadan da tebrik vardı.

Ziyaret yoğunluğunun bugün de devam edeceği öğrenildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek